Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

İNGİLTERE'DEN YENİ KARARLAR!

Hashtag

İngiltere Dışişleri Bakanı Grant Shapps, yeni seyahat güncellemesine ilişkin detayları açıkladı. Alınan yeni karara göre, Litvanya ve Kıbrıs seyahat koridoru listesinden çıkarıldı. Buna göre, söz konusu iki ülkeden İngiltere'ye gidenler, kendi karantinaya alacak.

İngiltere'nin Kıbrıs'ı seyahat koridorundan çıkarmasına seyahat sektörü tepki gösterdi. ABTA Sözcüsü konuyla ilgili olarak, ''Geçen haftaki iyi haberlerin ardından sektörde oluşan olumlu hava, Kıbrıs'ın seyahat koridorundan çıkarılması nedeniyle kısa sürdü. Bunun gibi ani kararlar tüketicinin denizaşırı ülkelere dönük seyahat güvenini daha da aşındırıyor.'' dedi.

EasyJet Holidays, kararın ardından Kıbrıs operasyonlarını durduracağını açıkladı. Müşterilere alternatif destinasyonlar sunacağını ya da para iadesi yapacağını kaydeden Jet2 Holidays, müşterilerinin güvenliği için Dışişleri Bakanlığı'nın seyahat uyarısı yaptığı tüm destinasyonlara dönük operasyonları iptal ettiklerini/edeceklerini ifade etti.

. Towntalk
remove_red_eye3663

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur