Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

BELÇİKA KİLİTLENDİ !YENİ KARARLAR AÇIKLANDI

Hashtag

Belçika Konsültasyon Komitesi'nin corona virüsle mücadelede bu akşam açıkladığı yeni tedbirler, pazar günü gece yarısı yürürlüğe girecek ve 13 Aralık 2020 Pazar gününe kadar bir buçuk ay süreyle geçerli olacak. Gerekli olmayan mağazalar için 1 Aralık'ta Danışma Kurulu tarafından değerlendirme yapılacak.

Konsültasyon Komitesi'nin corona virüsle mücadelede Cuma akşamı açıkladığı yeni tedbirler Pazar günü gece yarısı yürürlüğe girecek ve 13 Aralık 2020 Pazar gününe kadar bir buçuk ay süreyle geçerli olacak. Gerekli olmayan mağazalar için 1 Aralık'ta Danışma Kurulu tarafından değerlendirme yapılacak. ayarlamalar yapılması gerekip gerekmediğini görmek için.

-------------Belçika Başbakanı Alexander De Croo (Open VLD) basın toplantısında söz aldı.

"Ülkemiz sıhhi bir acil durumda. Hastaneler üzerindeki baskı çok fazla, bakıcılarımız insanlık dışı çaba sarf ediyor. Birçok hastanede ağrı eşiği aşıldı. Geçen hafta 100.000 yurttaşımız enfekte oldu, herhangi bir değişiklik görmüyoruz. sadece bir seçenektir: herkes bakımdaki insanların arkasında duracaktır. Tek bir yol var: tüm fiziksel temasları mümkün olduğunca sınırlandırmak. Bunu gerektiği kadar uzun süre devam ettirmek zorunda kalacağız. Yükselişi kırmalıyız ve bu bir an önce mümkün. "

***Sonbahar tatilleri daha da uzatılacak: Okullar 15 Kasım'a kadar kapalı kalacak, ardından ikinci ve üçüncü sınıfta uzaktan eğitime geçiş yapılacak.

***Gerekli olmayan mağazalar kapanacak,

***Kuaförler gibi tıbbi olmayan meslekler yasak ve kapanacak.

***Hâlâ sahip olabileceğimiz tek sevimli temas dışında, eve ziyaretçi kabulüne artık izin verilmiyor. Yalnız yaşayanların iki kişi ile teması olabilir.

***Gerekli olmayan hareketler için bir yasak olmayacak.

***Sınırlar açık kalıyor.

***Animasyon ve tatil parkları kapanıyor.

***Otellerdeki barlar ve restoranlar kapanıyor. Oteller açık kalabilir, ancak yemek odada olmalıdır.

***Sokağa çıkma yasağı devam edecek.

***Halen cenazelerde on beş kişi bulunabilir.

***Önlemler Pazar gecesi başlayacak ve 13 Aralık'a kadar sürecek. 1 Aralık'ta değerlendirilecekler.

http://gazeteturk.be/haber/belcika-kilitlendiyeni-tedbirler-aciklandi-10689

. Towntalk
remove_red_eye2847

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur