Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

WALMART'TAN ABD'DE UYARI !!!

Hashtag

Koronavirüs vakaları ABD genelinde artmaya devam ederken, Amerikalılar yine yiyecek stokluyor.

Bu hafta sonu Walmart'ta mağazasını ziyaret ettiyseniz ve özellikle bu ürünü satın aldıysanız, Yiyecek ve İlaç Dairesi (FDA), uyardı. Walmart aracılığıyla satılan bir marul partisi E. coli için pozitif test edildikten sonra geri çağırma yapıldı.

Geri çağırma bildirimi, Tanimura & Antle torbalı tek başlı marul için geçerlidir. E. coli, ilk olarak Michigan eyaletindeki testler sırasında keşfedildi ve Comstock'taki bir Walmart'a kadar izlendi. Bulunan E. coli'yi ölümcül hale getirebilecek bir tür böbrek yetmezliği olan hemolitik üremik sendrom veya HUS üretme olasılığı en yüksek bakteri türlerinden biri olan 0157: H7 idi.

Semptomları, idrara çıkma sıklığının azalması, aşırı uyuşukluk ve yanaklarda ve alt göz kapaklarında renk kaybıdır.

Küçük çocuklar ve yaşlılar büyük olasılıkla HÜS geliştirirler ve uzun vadeli etkiler potansiyel olarak ciddi böbrek hasarı ve hatta ölümle sonuçlanır.

FDA, "Tüketiciler yukarıdaki semptomlardan herhangi birini yaşıyorsanız, lütfen doktorunuza başvurun."

Walmart, 19 eyalete ve Porto Riko'ya yayılmış marul satan tüm mağazaların bir listesini yayınladı. Geri çağırmanın 15 Ekim veya 16 Ekim'de paketlenen 3.396 paket marul için geçerli olduğuna inanılıyor. Perakendeciler ve distribütörler, kasanın dışına yapıştırılan Produce Traceability Initiative (PTI) etiketi aracılığıyla potansiyel olarak etkilenen ürünleri belirleyebilirler. Etkilenen marul torbalarının kodları 571280289SRS1 ve 571280290SRS1'dir. Tüketicilere marulu satın alma noktasına iade etmeleri ve bedelinin tamamını iade almaları veya hemen atmaları tavsiye edilir. Kontamine ürünün satıldığı eyaletlerin tam listesi ve iletişim bilgileri için FDA'nın web sitesini ziyaret edin.

Kaynak: https://www.msn.com/en-us/health/nutrition/if-you-bought-this-at-walmart-throw-it-away-now/ss-BB1aQcAw

. Towntalk
remove_red_eye3687

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur