Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

İNGİLTERE'Yİ KORKU SARDI !!!

Hashtag

Koronavirüs nedeniyle tüm dünyada vaka sayıları 60 milyona yaklaşırken önce Danimarka’dan sonra da diğer Avrupa ülkelerinden gelen mutasyona uğramış koronavirüs haberleri şok etkisi yarattı.

Dünyanın en büyük vizon kürkü üreticisi Danimarka’daki çiftliklerde yetiştirilen 15-17 milyon civarındaki vizonun, koronavirüsün (Kovid-19) hayvanlarda mutasyona uğradığının tespit edilmesi üzerine telef edileceği açıklanmıştı.

İNGİLTERE’DE PANİK

İngiltere ise koronavirüsün insanlara bulaşan ve mutasyona uğramış bir türü nedeniyle, Danimarka’dan gelecek tüm ziyaretçilere sınırlarını kapattı. İngiliz vatandaşları ya da ülkede oturum izni bulunan kişiler de, Danimarka’dan dönüşte 14 gün karantinada kalmak zorunda kalacaklar. Yaşanan son gelişmelerin ardından İngiliz futbolundaki kriz de büyüdü.

ŞAMPİYONLAR LİGİ TEHLİKEDE

İngiltere’de oynayan Danimarkalı futbolcuların akıbeti merak konusuyken Şampiyonlar Ligi’nin de tehlikeye girdiği haberlerinin çıkması krizin boyutunu daha da arttırdı. Şampiyonlar Ligi’nde Danimarka’da oynanacak Midtjylland – Liverpool maçı öncesi İngiltere’de büyük bir korku yaşanıyor. İngiltere’nin Danimarka’ya sınırlarını kapatması ve ülkeye giriş izni vermemesi nedeniyle maçın iptali gündemde.

KORKUTAN AÇIKLAMA

Bu gelişmelerin ardından tüm gözler İngiltere Futbol Federasyonu ve İngiltere hükümetine çevrildi. Federasyondan bir yetkili İngiliz basınına açıklamalarda bulunurken durumun ciddiyetini gözler önüne serdi. İsmi verilmeyen federasyon yetkilisi, ”İngiltere hükümetinden bir açıklama yapmasını bekliyoruz. Gelecek açıklamanın ardından maçın oynanıp oynanmayacağı netlik kazanacak. Şu an için maç iptali söz konusu olabilir. Durum çok karışık ve bizi nelerin beklediğini bilmiyoruz.” sözlerini kullandı.

. Towntalk
remove_red_eye135

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur