Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

İNGİLTERE'DEN MALİ YARDIM !!!

Hashtag

İngiltere Ulaştırma Bakanı Grant Shapps bisiklet kullanıcılarının güvenli seyahat etmeleri için yeni bir destek paketi başlattıklarını duyurdu.

Paket kapsamında 50 bin kişiye 50 pound değerinde bisiklet tamir kuponu dağıtılacak.

İngiliz hükümeti ulaşımda bisikletli ulaşımın payını artırmak için açıkladığı paketlere bir yenisini ekledi. İngiltere Ulaştırma Bakanı Grant Shapps twitter hesabından yaptığı duyuruda daha önce açıkladıkları yüksek kaliteli bisiklet + yürüyüş programları fonlarına ek olarak kupon dağıtımına başladıklarını duyurdu. Shapps kış aylarında güvenli seyahat etmek isteyenlere destek için 50 pound değerinde 50 bin “Bisikletini Onar” kuponu daha yayınladıklarını duyurdu.

BİSİKLET ONARIM DESTEĞİNE NASIL BAŞVURULUR?

50 pound değerindeki bisiklet onarım desteğini alabilmek için Fix Your Bike Voucher Scheme adresinden başvuru yapmak gerekiyor. Başvurunuz onaylandıktan sonra indirim kuponunuzu onaylı bisiklet tamircilerinde tamirat için kullanabilirsiniz.

BİSİKLET ONARIM KUPONU HANGİ TAMİRCİLERDE GEÇERLİ?

Hükümet tarafından dağıtılan kuponlar sadece kayıtlı bisiklet tamircilerinde geçerli. İngiltere’de bulunan onaylı tamircileri bulmak için burayı tıklamanız yeterli.

İngiltere Ulaştırma Bakanı Grant Shapps, Mayıs ayında yaptığı açıklamada ülkenin ulaştırma politikasının merkezine bisiklet kullanımı ve yürüyüşü yerleştirebilmek için 2 milyar pound değerinde bir paket ayrıldığını açıklamıştı.

Kuzey İrlanda, Galler ve İskoçya yönetimlerinin sağladıkları destek için gov.uk sitesini ziyaret etmek gerekiyor.

. Towntalk
remove_red_eye1955

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur