Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

CALİFORNİA'DA SOKAĞA ÇIKMAK YASAKLANDI !!!

Hashtag

California genelinde Cumartesi gecesi akşam sokağa çıkma yasağı getirildi. Saat 10:00 da başlayacak yasaklar sabah saat 5:00'e kadar devam edecek. İlk tedbirler işe yaramazsa, Pazar günleride sokağa çıkma yasağı uygulamasına geçileceği aktarıldı.

Yetkililer, odak noktasının, COVID-19 enfeksiyonlarının sadece birkaç ay önce daldıktan sonra artmasına neden olduğu için yasakların yeniden başladığını belirtti.

Stanford Üniversitesi'nden emekli olan bulaşıcı hastalık uzmanı Dr. Mark Cullen, temel amacın verilerin makul bir şekilde yorumlanmasına dayandığını söyledi.

Cullen, "Kontrollerden habersiz bir şekilde bir araya gelen çok sayıda insan - maske yok, sosyal mesafe yok, genellikle kapalı mekanlarda eğlenceler bitmiyor. Bu yasaklar yeterli değil." dedi.

Sokağa çıkma yasağı, çeşitli ekonomik nedenlerle yaz aylarında yeniden gevşetilmişti. Güney Kaliforniya'nın tamamı dahil olmak üzere "mor" kademedeki 58 kentin 41'inde uygulanırken, bu ilçeler ABD'nin en kalabalık kentleri arasında yer alıyor. California'da yaşayan yaklaşık 40 milyon insanın% 94'ünü kapsıyor.

California, Perşembe günü kaydedilen 13.000 yeni vaka ile 1 milyondan fazla enfeksiyon oranına ulaştı.

. Towntalk
remove_red_eye1272

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur