Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

AMERİKA'DAKİ TÜRK DOLANDIRILDI !!!

Hashtag

Uzun Yıllardır Amerika Birleşik Devletleri'nin New York kentinde yaşayan 82 yaşındaki İnşaat Mühendisi Berzan Veziroğlu bakıcı olarak

aldığı kadın tarafından dolandırıldı. Yaşlı adama aynı mahallede oturan Türk doktor Sebiye Coşkun sahip çıktı.

Sadece Kedi Sahiplenmek İstedi

Olaylar silsilesi Veziroğlu’nun kedi sahiplenmek istemesiyle başladı. Kedi sahiplenirken kediye bakmak İçin eve yerleşen kimliği belirsiz bir kadın tarafından ise, ölüme terk edildi. Ankara’da yaşayan kızı Nazlı Hanım’ın aylarca babasından haber alamaması üzerine Türk Konsolosluğuna müracaat etmesiyle olaylar gün yüzüne çıktı.

Telefonunu Aramalara Kapatmış

Evde bir başına aç susuz ölüme terk eden kadın, Veziroğlu’nun kimseyle iletişime geçmemesi içinde telefonuna engeller koymuş. Konsolosluğun gelmesiyle olaylar aydınlığa kavuşurken Nazlı Hanım’a ise, Paterson’in ilk Türk polis Müdürü İbrahim Baycora’nın yönlendirilmesi ile baba kız kavuşuyor.

İbrahim Baycora’nın Yardımıyla…

Polis Müdürü İbrahim Baycora yardımıyla olaylar çözülürken diğer yandan da Veziroğlu’nun sağlığına bir an evvel kavuşması için yakın arkadaşı Dr. Sebiye Coşkun’u yönlendiren polis müdürü yardımseverliğini bir kez daha gösteriyor.

Dr. Sebiye Coşkun yılların tecrübesiyle olaya kayıtsız kalmazken tabiri caizse bebek gibi bakımını üstlendi. Veziroğlu eski sağlığına kavuşması için önce ambulans ile hastanede ardından evinde bakımını üstlenen Sebiye Coşkun bunun bir insanlık görevi olduğunu belirtti.

. Towntalk
remove_red_eye1581

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur