Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

AMERİKA'DA SIRA BEKLEYEREK GÜNDE $80 KAZANMAK !!!

Hashtag

ABD dünyada COVID-19’un en derinden sarstığı ülke konumunda ilerlerken koronavirüs bağlantılı yeni iş kolları da çıkmaya devam ediyor.

New York Valisi Andrew Cuomo’nun önlemleri artırması ve halka ‘daha fazla kapatmalar gelebilir’ uyarısından sonra New York’ta dikkat çeken durumlar yaşanıyor.

Günlük işlerin yer aldığı TaskRabbit uygulaması üzerinden serbest olan bu piyasada nakit sıkıntısı çeken yerliler sıra bekleme hizmeti sunuyor. Sıra bekleme elemanları, bunun için saatte 80 dolara kadar ücret aldıklarını ve zenginlerin bu ödemeleri yaptığını söyledi.

Sırada bekleyen ve işsiz bir yazar olduğu öğrenilen bir kişi “Bunu beş kez yaptım. Bir gün iki sıra bekleme işi aldım, bu yüzden meşgulüm.” diye konuştu

New Yorklulara Şükran Günü planlarını iptal etmeleri ve yalnızca yakın hanehalkları ile birlikte kutlamaları tavsiye edilse bile, binlerce kişi seyahat ve Şükran Günü’nden önce bazı güvence ve evrak işleri için test alanlarına giriyor.

Ancak tüm gün soğukta bekleyecek zamanı veya iradesi olmayanlar, zor kısmı yapmak için ‘sıra bekleyici’lere dönüş yapıyor.

‘HARCACAYAK PARALARI ÇOK’

Müşterilerin çoğunun, uzaktan çalışan ve “harcayacak parası olan”, oldukça genç, 20’li yaşlarında oldukları bildirildi.

İsminin gizli kalmasının isteyen yazar kadın, geçen haftadan bu yana, koronavirüs testi sırasını beklemek için günde iki ila üç talep alıyor ve ücretlerini saatte 20 dolardan 28 dolara yükseltti.

SALGINDAN ÖNCE KONSER BİLETLERİ İÇİN BEKLİYORDU

Salgından önce de sık sık işe alınan kadın, “Wall Street yakınlarındaki CityMD’de bekledim, Park Slope’da bekledim, East 37th Street ve Fulton’da Dünya Ticaret Merkezi yakınlarındaki bir yerde bekledim” dedi. Parkta Shakespeare ve konser biletleri gibi şeyler için sırada beklediğini belirtti.

Kaynak: Forumusa

. Towntalk
remove_red_eye1746

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur