Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

FRANSA'NIN COVID-19 BAŞVURUSU REDDEDİLDİ !!

Hashtag

Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM), “hükümetin Covid-19 ile mücadele etkili tedbirler almadığı” gerekçesiyle Fransa’dan yapılan bir şikayet başvurusunu reddetti.

AİHM, Renaud Le Mailloux isimli 1974 doğumlu Fransız vatandaşının şikayet ettiği unsurlardan doğrudan etkilendiğine dair ortaya bir kanıt gösterememesi yüzünden başvurunun incelenmeye alınmasının “kabul edilmez” olduğunu duyurdu.

Marsilya’da yaşayan başvuru sahibi, hükümetin vatandaşlara ve sağlık personeline “FFP2” ve “FFP3” tipi yüz maskesi ile hastalara cerrahi maskeler tedarik edemediği ve kitlesel Covid-19 testlerini gerçekleştiremediği gerekçesiyle önce Fransız mahkemelerine dava açıp, iç hukuk yollarını tüketmiş, ardından Strasbourg Mahkemesi’ne şikayette bulunmuştu.

Başvuruda, hidroksiklorokin ve azitromisin karışımı ilacın ağır Covid-19 hastalarına verilmesi konusunda hükümetin onay vermemesi de eleştirilmişti.

Fransa’da şu ana kadar Covid-19 vakaları 2,2 milyonu geçerken, salgın yüzünden ölenlerin sayısı 50 bini geçti.

. Towntalk
remove_red_eye291

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur