Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

İNGİLTERE'DEKİ TÜRK'E ÜST ÜSTE ÖDÜLLER !!

Hashtag

Southampton'daki bir TÜRK restoranı, üst üste ikinci kez İngiltere'nin En İyi Orta Doğu Restoranı seçildi.

High Street'te 2019 baharında açılan Ottoman Kitchen, bu yılki Asya Restoran Ödülleri'nde ödüle layık görüldü.

Yarışma, jürinin bu yıl eylül ayında finale kalan restoranları ziyaret etmesinden sonra Londra'daki Grosvenor House'da canlı olarak gösterildi.

Ottoman Kitchen, salı gecesi kupaya layık görülen Orta Doğu restoranları Kateh, Devran ve The Palomar ile rekabeti geride bıraktı.

Geçen yıl Southampton'daki açılan Ottoman Kitchen, restoran işletmecileri Niyazi Kaya ve Ali Fıstıkçı tarafından yönetilen bağımsız bir aile restorandır. Menü, restoranların açık mutfaklarındaki kömür ızgarasının etrafına yapılmıştır. Şefler, nesilden nesile aktarılan geleneksel Türk aile tariflerini kullanıyor.

Sahibi Niyazi Kaya, “Yarışmaktan ve üst üste ikinci kez bu ödülü kazanmaktan dolayı çok mutluyuz. En iyi restoran ödülünü Southampton'a ikinci kez getirmek büyük bir onur. Çok zor bir yıl oldu ve adapte olmak zorunda kaldık, şimdi online bir teslimat hizmeti sunuyoruz ve restoranın içinde her şeyin hükümetin kurallarına uygun olmasını sağlamak için çok şey değiştirdik. "

Ödül jüri üyeleri şunları kaydetti: “Ottoman Kitchen, yemeklerin ustalıkla pişirildiği modern bir Türk restoranıdır. Kömürlü ızgara yemeklerin lezzetleri, gerçekten de restoranın imzası olarak öne çıkıyor. Güzelce pişirilen yemekler, şimdi güvenlik ekranları ve tam kapsamlı önlemlerle uyarlanmış olan bu benzersiz Southampton mekanının dekoruna uyuyor. "

Ödülü kutlamak için restoran, gelecek yılın başlarında Wessex Cancer Trust için fon sağlayacak özel bir kutlama gecesi düzenleyecek.

. Towntalk
remove_red_eye408

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur