Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

AMERİKA'DAKİ RESTAURANT SATILIK !!!

Hashtag

Hallandale Beach Florida da olan mutfagim satiliktir.

Yaklasik 7 mile radius e hizmet vermekteyim. Uber-Eats, Doordash, Grubhub ve Postmates ile calismaktayim. Ayrica turistik yer oldugu icin cevrede 150 ye yakin otel bulunmakta, web safyasi, google, facebook ve telefon uzerinden de siparis aliyorum. Otellere duzenli marketing yapiyorum. Bolgemde yasayan nufus yaklasik 1 milyon civarinda.

Kirasi $700, sigorta $100 ve dogalgaz $150-$200 arasi. (elektrik, su, atik su, cop, makinelerin tamir masrafi dukkan sahibine ait, walk-in ve freezer dahil.)

Aylik satis $20.000 civari ve masraflar cok dusuk oldugu icin aylik kazanc $6000 ile $10.000 arasinda degisiyor. Sirketin ismi TJ's Burgers and WIngs, Amerikan mutfagi.

Mutfak bir convienet store icerisinde ve yeri cok merkezi. Okyanusa ve I95 a 5 dakika mesefade. US-1 uzerinde.

Burasi icin uzun vadede calismak isteyen ve ekibi olan arkadaslar icin karli olacaktir. Korona nin gecmesi, turistlerin geri gelmesi, insanlarin tekrar is bulmasi ve alim guclerinin artmasi, hammadde fiyatlarinin dusmesi (su anda ayda $1500 fazla oduyorum, korona oncesine gore) satislari cok daha yukariya cikartacaktir. Ayrica, Saat 4 pm ile 1 30 am arasi calisiyorum. Saat degisikligi ile 10 am ile 1 30 am arasi calismanin hicbir sikinti yok ve satislari daha da artirabilirsiniz. KIra sozlesmesinde 1 sene daha sure var.

Fiyat $130.000

859 433 9127.

p.s. Lutfen saat 2 pm den sonra arayin.

www.tjsburgersandwings.com

Herkese basarilar.

Tuncer Bey

https://www.facebook.com/tuncer.ates.1/

. Marketplace
remove_red_eye403

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur