Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

THY'DEN YENİ DUYURU !!!

Hashtag

Türkiye’de uygulanan PCR testi ibraz gerekliliği uygulaması nedeniyle 28 Aralık 2020 (dahil) - 28 Şubat 2021 (dahil) tarihleri arasındaki Türkiye varışlı planlanan uçuşlara son 72 saat içinde yapılmış negatif PCR testini ibraz edemeyen misafirlerimiz, isterlerse yeni rezervasyonlarını 20 Mart 2021 (dahil) tarihine kadar aynı parkur veya aynı IATA bölgesindeki başka bir sefere ücretsiz değiştirebilir veya iade hakkından yararlanabilirler.

Talep eden yolcularımız, alternatif iade opsiyonlarını kullanarak bilet tutarının %15 fazlası değerinde seyahat çeki alabilir veya Miles&Smiles üyelik hesaplarına bilet tutarı üzerinden her 1 Euro karşılığı 100 Mil yüklemesi yaptırabilirler.

Kural ve koşullar

Bilet değişiklik ve iade talepleri satış ofisleri, +90 850 333 0 849 nolu çağrı merkezimiz, biletin satın alındığı acenteler veya geri bildirim formu üzerinden yapılabilecektir.

Yolcularımız 20 Mart 2021 (dahil) tarihinden önce olmak kaydıyla yeni seyahat tarihlerine kadar biletlerinde değişiklik işlemi yaptırabilirler.

İade talepleri biletleme tarihinden itibaren iki yıl içerisinde yapılmalıdır.

Değişiklik hakkı bir defaya mahsus olup, ikinci kez yapılacak değişiklik taleplerinde ücret kuralları çerçevesinde işlem yapılacaktır.

Alternatif iade yöntemleri olan %15 fazla değerde seyahat çeki ve 1 EUR karşılığında 100 Mil yüklemesine ilişkin kural ve koşullara Seyahat Çeki Kural ve Koşulları ile Mil ile İade Kural ve Koşulları sayfalarından erişilebilir.

. Towntalk
remove_red_eye460

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur