Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

COVİD-19 YARDIM ÇEKLERİ YOLDA !!!

Hashtag

Milyonlarca Amerikalı, her uygun yetişkin ve çocuk için 600 dolarlık ikinci teşviği sabırsızlıkla bekliyor. IRS yaptığı açıklamada, çekleri dağıtmaya başladığını ve bu dağıtma sürecinin önümüzdeki haftaya kadar uzayabileceğini söyledi.

Vergi dairesi (IRS), IRS’de banka hesabı bilgileri kayıtlı olmayan kişilere 30 Aralık’ta çek gönderdiğini söyledi, ancak yine de birçok insan IRS’in ödeme durumunu kontrol etmek için kullandığı web sitesini kullanamadığından hesaplarına yardımın ne zaman geleceğini merak ediyor. (IRS’in ödeme durumu kontrol etme web sitesi şu anda çevrimdışı. Ajans, bir tarih belirtmemesine rağmen web sitesinin birkaç gün içinde tekrar çevrimiçi hale geleceğini söyledi.)

Jackson Hewitt Enformasyon Müdürü Mark Steber, IRS’in parayı dağıtma yönteminin ilk yardımdaki yöntem ile aynı olacak ve ödemeler vergilendirilmeyecek. IRS’in web sitesinin şu anda açık olması gerekiyor. En azından güncellenen web sitesi hem birinci hem de ikinci teşvik ödemeleri hakkında bilgi içermeli”

Yardım ne kadar?

IRS, uygun olan her yetişkin ve çocuga 600 dolar gönderiyor.

Yeni yardım paketi ile 75 bin dolar altında kazanan bekarlar için 600 dolar ve 150 bin dolar altında kazanan evli çiftlere bin 200 dolar veriliyor. Aileler 17 Yaşın altındaki her bir çocuk için de 600 dolar alacak.

Senato çoğunluk lideri Mitch McConnell, meclis tarafından onaylanan 2 bin dolarlık yardım çekleri için başlatılan oylama girişimini engelledi, ancak daha büyük ödemeleri: Trump’ın dilek listesindeki diğer maddeleri içeren yeni bir yasa tasarını da yeniden gündeme getirdi.

Yardım çeklerinin 2 bin dolara çıkması pek olası olmasa da, Hazine Bakanlığı bu olasılığı ele alabileceğini söyledi.

Yusuf Karadogan – Forum USA

. Towntalk
remove_red_eye1408

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur