Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

İNGİLTERE'DEN YENİ MALİ YARDIM !! ESKİ YARDIMLARA GÖRE KAPSAMI GENİŞLETİLDİ

Hashtag

Hazine önceki Covid desteğinden muaf tutulan bir milyona yakın küçük işletme sahibini kurtarma planını düşündüğünü açıkladı.

Hazine önceki Covid desteğinden muaf tutulan bir milyona yakın küçük işletme sahibini kurtarma planını düşündüğünü açıkladı.

Gelir Destek Programı, üç aylık kaybedilen ticari karları karşılamak için 7.500 £ ‘a kadar hibe ödeyecek ve yılda 50.000 £’ dan az kazananlarla sınırlı olacak.

Tesisatçılar, mühendisler, serbest müzisyenler, düğün ve etkinlik sektörlerindeki işçiler ve girişimciler gibi birçok serbest meslek sahibi işçi, kendilerine kar payı ödedikleri için Government Covid hibelerinden dışlanmıştı.

Covid krizi boyunca hükümetin mali destek paketlerinin dışında bırakılan 700 bin ile 1 milyon arasında kendi hesabına çalışan işçi bu yardımların dışında kalmıştı.

Maliye pandemi sırasında bir şirketin normal cirosunun nasıl düştüğünü hesaplamak için kurumlar vergisi beyannamelerini kullanarak şirketteki eksik ticari karları değerlendirecek. Her başvuru sahibi için hibe miktarı üç yıllık hesaplara dayanacak ve Covid krizinin neden olduğu azalmış talebi kanıtlamaları gerekecek.

Bir hükümet kaynağı, dolandırıcılık, israf ve yasal zorluklardan kaçınmak için kapatılması gereken çok sayıda boşluk olduğundan, programın uygulamaya konacağına dair hala bir garanti bulunmadığını vurguladı. Başka bir kaynak ise “Destek planlarımız, vergi mükellefini dolandırıcılıktan korurken en çok ihtiyaç duyanlara yardım sağlamak için tasarlandı, ancak elbette her şeyi gözden geçiriyoruz ve her zaman yeni fikirlere açığız” diyerek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kaynak: Londra Gündem- https://londragundem.com/ingiltere-onceki-covid-destegi-icin-uygun-olmayan-bir-milyon-kucuk-isletmeyi-kurtarmaya-hazirlaniyor/

. Towntalk
remove_red_eye2606

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur