Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

İNGİLTERE'DE BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ !!

Hashtag

İngiltere'de günlük vaka sayıları 50 bine dayandı, can kaybı ise 500'ün üzerinde seyrediyor. Yetkililer, Ulusal Sağlık Sistemi’nin çökmenin eşiğinde olduğunu söylüyor. CNN TÜRK Londra temsilcisi metin güneş, salgının İngiltere’deki merkez üssünde durumu yerinde inceledi.

Hastaneler ağzına kadar dolu. Morglarda naaşlara yer yok. İngiltere, koronavirüs salgını ile mücadelede bugüne kadarki en zor dönemini geçiriyor. Başkent Londra, salgının başından bu yana en vahim tabloyla karşı karşıya. Üstelik yetkililere göre durum daha da kötüleşecek. Noel ve yılbaşı tatillerinden sonra hız kazanan salgın, yeni mutasyonun ortaya çıkması ile kontrolden çıktı. Artan can kayıplarıyla baş edemeyen hastaneler çözümü geçici morglarda buldu. Morg kapasitesini aşan hastaneler, özel izin ile geçici morglara naaş transferi yapabiliyor. Ancak uzmanlar endişeli. Ülke genelinde hastanelik vaka sayısı 30 bini geçmiş durumda. Bu sayı, salgının ilk zirve yaptığı Nisan 2020'de 18 bin civarındaydı.

Can kaybındaki artış devam ederse, geçici morglarda da yer kalmayabilir.

. Towntalk
remove_red_eye2070

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur