Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

Çocuk Bakıcısıyım

Hashtag

Herkese Merhaba, şuanda Boston'dayım Türkiye'de odyoloji bölümünü bitirdim. Boston ve Texas da doktora programına basvuru yaptım. Ancak sonuclarin belli olmasi 7 aydan fazla surecek.

Mesleğimden dolayi surekli çocuklarla calistigim icin cocuk bakimi konusunda oldukça tecrübeliyim ve cocuklarla calismaktan cok zevk aliyorum. Geçmişte birçok yerde hastanede, klinikte, isitme cihazi ve rehabilitasyon merkezlerinde gönüllü staj yaptim ve işitme kayıplı çocuklarda işitsel terapi uygulamalari yaptim.Çocuklarla eglenceli ve ogretici aktiviteler yapmaktan oldukça zevk aliyorum. Cocuklara ogretici ve eglenceli oyunlar uretme konusunda oldukca yaraticiyim. Cocuklarin ders calismasi yonunde rehberlik yapabilirim ve odevlerine yardimci olurum. Suanda Boston’da Watertown’ da yasiyorum ancak eger sartlari uygun bir is olursa yatili kalmayi da dusunebilirim. Part- time veya Full- time olarak calisabilirim. Covid konusunda cok dikkatliyim ve butun kurallari uyguluyorum. Eger çocuk bakıcısı arayan varsa lutfen benimle iletişime geçsin!

. Jobs
remove_red_eye202

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur