Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

İNGİLTERE'DE SKANDAL GÖRÜNTÜLER !!

Hashtag

Mutasyona uğrayan yeni tip koronavirüsün pençesinde kıvranan İngiltere, skandal ölüm oranlarıyla gündemden düşmüyor. Yapılan son açıklamalara göre her 30 saniyede bir kişinin koronavirüs nedeniyle hastaneye başvurduğu ülkede vatandaşlar, sağlık önlemlerine kulak asmıyor. Dün ülkenin sahil kesimlerinden gelen görüntülerde İngilizlerin salgına adeta davetiye çıkardığı görüldü.

Dünyayı yeniden alarma geçiren mutasyona uğramış yeni tip koronavirüsün ilk etkilediği ülke olan İngiltere'den gelen fotoğraflar korkuttu.

Dün İngiltere Ulusal Sağlık Hizmetleri CEO'su Sir Simon Stevens'ın yaptığı '25 Aralık Noel gününe kıyasla hastanelerde 15 bin daha fazla koronavirüs hastası var. Stevens, her 30 saniyede bir koronavirüs hastasının hastaneye başvuruyor' açıklamalarıyla beraber yeni salgının ciddiyetinin gözler önüne serildiği ülkede vatandaşlar, durumun ciddiyetini kavramamış görünüyor.

GÜNEŞ, İNGİLİZLERİ SOKAĞA DÖKTÜ

Basına yansıyan ciddi rakamların ardından ulusa seslenerek insanlara 'evden çıkmamaları' için adeta yalvaran İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın tüm çabaları boşa gitti. Kış aylarında kapalı ve yağışlı olan ülkede hafta sonu hakim olan güneşli hava, İngilizlerin sokaklara ve sahillere akın etmesine neden oldu.

POLİSTEN 'EVDE KALIN' UYARISI

İngiliz polis departmanı, Twitter sayfalarından yaptığı paylaşımda, halkı sorumlu davranmaya çağırdı.

Ülkede hafta sonu dışarı çıkanların akın ettiği noktalardan biri olan Victoria Park'ta devriye gezdiklerini duyuran polis kuvvetleri, vatandaşları sosyal mesafeye ve maske önlemine uymayacaklarsa dışarı çıkmamaya çağırdı.

MASKE YOK, ÖNLEM YOK

Kış güneşinin tadını çıkarmak için maske uygulamasına ve sosyal mesafe önlemlerine kulak asmadan ülkenin popüler güney kesimlerinden Brighton ve Bournemouth'a akın eden İngilizler, verdikleri görüntüyle koronavirüs paniği yarattı.

Binlerce kişinin maskesiz şekilde sahil şeritlerinde yürürken, koşarken ve hatta piknik yaparken görüntülendiği ülkede, halkın dünyayı alarma geçiren salgına karşı takındığı umursamaz tavır eleştiri yağmuruna tutuldu.

. Towntalk
remove_red_eye1553

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur