Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

İNGİLTERE İÇİN BÜYÜK ENDİŞE !!!

Hashtag

Nahawi, Pfizer'in imalat sürecinde yaptığı değişiklikler ve Astrazeneca'nın aşısındaki gecikme nedeniyle aşı tedariğinde kısa süreli aksamalar yaşanabileceğine dikkat çekti.

Dünyada koronavirüs nedeniyle en yüksek beşinci can kaybının yaşandığı ülke olan İngiltere nüfusunun tamamını en hızlı aşılayan ülkelerden biri olmaya çalışıyor. Londra, aşılamayı salgından kurtulmak ve ekonomiyi tekrar faaliyete geçirebilmek için en iyi yol olarak görüyor.

Şu ana kadar 3.9 milyon kişiye ilk doz, 449,736 kişiye ikinci doz aşıyı yapan İngiltere, 100 kişi başına düşen aşı sayısına göre İsrail, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ve Bahreyn'den sonra dördüncü sırada yer alıyor.

AstraZeneca'nın her hafta 2 milyon aşı göndermesini umduklarını ancak bu sayıya Şubat ortasına kadar ulaşılamayacağını söyledi. Yine de İngiltere'nin aşılama hedefine ulaşmaya doğru ilerlediğini ifade eden Zahawi, "Biraz pürüzlü ilerliyor" dedi.

. Towntalk
remove_red_eye671

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur