Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

YARDIMCI VE ÇOCUK BAKICISI ARANIYOR !!!

Hashtag

Ebeveynler olarak, uzun vadeli, Scarsdale, NY'deki kızlarımıza (8 ve 6 yaş) tam zamanlı bir dadı / aile yardımcısı arıyoruz.

Arabası varsa harika olur. Okul ve aktiviteler için benzin, özel oda, özel banyo, yemek, internet sağlayacağız.

Temiz bir sürüş siciline sahip olmalı, yasal bir gocmen veya vatandas olmalı, Covid bilincine sahip olmalı. Görevler arasında hafif ev işleri, çocuklara ev ödevlerinde yardım etme ve onları yönetme, atıştırmalıklar ve yiyecek hazırlama yer alır. Calisma saatlerinin disindaki saatler ve hafta sonları sizin olacak.

Eğer ilgileniyorsanız, lütfen doğrudan bana mesaj atın.

——————————-

ENGLISH MESSAGE

As parents we are looking for a full time in house nanny/family helper for our girls (8 and 6 years old) in Scarsdale, NY for long term. If she has a car, that will be great. We will provide gas for school and activities, parking, private room, private bathroom, food, internet. Needs to have a clean driving record, has to be a legal alien or citizen, be Covid conscious. Duties include light housework, helping and managing the kids with homework, preparing snacks and food. After hours and weekends, she will be free.

If you are interested, please text me directly.

Gülsüm Hanım

https://www.facebook.com/gulsum.akbassonmez/

. Jobs
remove_red_eye959

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur