Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

İNGİLTERE'DE SKANDAL ÇOCUK İSTİSMARI !!

Hashtag

ngiltere’de yaşanan skandal bir çocuk istismarı vakası, ülkeyi ayağa kaldırdı. Ülke basınına yansıyan haberlere göre 34 yaşındaki Claire Boyle adındaki kadına, 2 yaşındaki bebeğini ahşaptan yapılmış kafeste baktığının ortaya çıkmasının ardından çocuklarına bakmaya devam etme yetkisi verildi. Daha önce başka bir çocuğunu 1 milyon sterline satmaya çalışan, diğer bir çocuğuna ise şiddet uyguladığı tespit edilen canavar kadına devletin verdiği “çocuk bakma” yetkisi, ülke gündeminde bomba etkisi yarattı.

İngiltere'de, akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Ülkenin Newmilns bölgesinde yaşanan bir çocuk istismarı olayı, ülkede otoritelere yönelik eleştirileri körükledi. İngiliz basınında yer alan haberlere göre 34 yaşındaki Claire Boyle adındaki bir kadının, 2 yaşındaki çocuğunu aylar boyunca ahşap bir kafeste tuttuğu belirlendi.

İNGİLİZ ANNENİN "KORKU EVİ"

Kadının 'korku evi'nde gerçekleşen olaya göre Boyle, diğer çocuklarına da korkunç muamelelerde bulundu. 2018 yılında yaşanan olaylar, Boyle'un o dönem 4 yaşında olan bir başka çocuğunun evden kaçmasıyla ortaya çıktı. İngiliz polisi, vücudunda onlarca morluk bulunan küçük çocuğu, sokaklarda başıboş dolaşırken buldu.

Çocuğun yaşadığı evin tespitinin ardından bir başka korkunç gerçek de ortaya çıktı. 34 yaşındaki annenin bir diğer çocuğuna kafese dönüştürülmüş ahşap bir karyolaya hapsettiğini fark eden polis, kadının daha önce de çocuğunu 1 milyon sterline satmaya çalıştığını belirledi.

MAHKEME "ÇOCUKLARINA BAKMAYA DEVAM ETSİN" DEDİ

Hakkında kamu davası açılan kadın, o tarihten bu yana yargılanırken, mahkemeden çıkan sonuç, şoke etti. Buna göre İngiliz mahkemesi, kadını çocuk ihmalkarlığından suçlu buldu ancak çocuklarına bakmaya devam etmesine hükmetti.

Canavar kadına, çocuklarına bakma izninin verilmesi ise, sivil toplum kuruluşlarını ayağa kaldırdı. Karara itiraz eden birçok kişi, İngiliz yargısının bir skandala imza attığı yorumunda bulundu.

. Towntalk
remove_red_eye254

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur