Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

İNGİLTERE'DE YARDIMLAR DEVAM EDECEK Mİ? İŞTE TÜM DETAYLAR !!

Hashtag

Mağazalar barlar ve kuaförler 12 Nisan’dan itibaren açılmaya başlayacak. Başbakan ulusa tüm detayları bu akşam canlı yayında açıklayacak.

Başbakan, Avam Kamarası’ndaki milletvekillerine, İngiltere’nin hızlı aşı uygulamasının “olağanüstü” başarısından sonra ülkeyi normale döndürmek için hayata geçirecekleri planını anlattı.

Johnson, İngiltere’yi Haziran ayına kadar hızla normale döndürmeyi ve Temmuz sonuna kadar her yetişkine aşı yapılmış olmasını umduğunu söyledi.

Tüm kısıtlamalar İngiltere genelinde aynı anda kaldırılacak ancak her adım, kısıtlamaların kolaylaşmasından önce dört teste göre değerlendirilecek.

Buna göre başbakan her beş haftada bir güncellemeler ışığında halka bilgilendirme yapacak.

Johnson Avam Kamarası’nda İngiltere Halk Sağlığı bulgularının, bir doz Pfizer-BioNTech aşısının hastaneye yatışları ve ölümleri en az yüzde 75 azalttığını gösterdiğini ve bu bulguların önlemleri kaldırmasına yardımcı olacağını belirtti.

YARDIMLAR DEVAM EDECEK

Başbakan, salgın sırasında insanlara destek sağlamaya devam etmek için ne gerekiyorsa yapacağını söyleyerek beklentileri de yükseltti.

YENİ YOL HARİTASI

Okullar 8 Mart’tan itibaren tüm öğrenciler için açılacak. Farklı hanelerden iki kişi dışarıda buluşabilecek.

İlk etapta çocuklar okullarda maske takmak zorunda kalacak.

29 Mart’tan itibaren açık havada altı kişi kuralı geri dönecek ve açık hava sporları, (golf ve tenis kortları) yeniden yapılmaya başlanacak.

12 Nisan’da kuaför ve berberlerin yanı sıra manikür salonları ile mağazalar yeniden açılacak.

Yerel seyahat ve ziyaret kuralları Nisan ayının sonundan itibaren kaldırılacağı için ailelerin birbirleriyle görüşmesi ve yatıya kalmasının önü açılacak.

Mayıs ayından itibaren, altı kişi kuralı veya iki hane halkı kuralı yürürlükte olacak şekilde pub ve restoranların tekrar kapalı mekanda hizmet vermesine izin verilecek.

Mayıs’ta spor salonları, sinemalar ve tombala salonları gibi diğer iç mekan etkinliklerine izin verilecek.

Haziran ayından itibaren seyahat kısıtlamaları sona erecek. Gece kulüpleri ve tiyatrolar kapılarını açacak.

Düğünler için de en erken tarih Haziran….

AŞI PASAPORTU

Öte yandan kulislerden sızan bilgiye göre başbakan, aşı pasaportları üzerine bir çalışmayı inceliyor. Bazı toplu etkinlikler ve seyahat için ekstra bir madde olarak Başbakanın önünde duran seçeneğin test sonucuna göre izinler söz konusu olabilecek.

. Towntalk
remove_red_eye2134

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur