Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

ABD'DE KAYIP KÖPEKLERİ BULANA 500 BİN DOLAR !!!

Hashtag

Lady Gaga'nın köpek gezdiricisi Ryan Fischer, Hollywood'da silahlı saldırıya uğradı. Gaga'nın 2 köpeği de saldırgan tarafından kaçırıldı. Ünlü şarkıcı, köpeklerini bulana yarım milyon dolar ödeyecek.

Dünyacı ünlü Amerikalı şarkıcı Lady Gaga'nın köpeklerini gezdirmekle görevli olan yardımcısı Ryan Fischer, dün akşam Hollywood’da silahlı saldırıya uğradı. Gaga’nın iki köpeği de saldırgan tarafından kaçırıldı.

CNN’in aktardığına göre; Lady Gaga’ya yakın bir kaynak, Gaga’nın iki köpeği Koji ve Gustav’ı gezdiren Fischer’ın vurulduğunu ve köpeklerinin kaçırıldığını söyledi. Los Angeles Polis Departmanı’na göre dün akşam saatlerinde vurulan Fischer’a saldıran erkek şüpheli, olay yerinden bir otomobille kaçtı.

Gaga'dan Köpeklerine Bulana Sorgusuz 500 Bin Dolar Ödül

Gaga’ya yakın bir kaynaktan alınan bilgiye göre, şarkıcının iki köpeği bulan kişiye yarım milyon dolar (500 bin dolar) ödül teklif ettiğini ve soru sorulmayacağını söyledi.

Köpek gezdiricisi Fisher, hastaneye sevk edildi. Yetkililer Fisher'ın durumunun iyiye gittiği belirtti. Olayla ilgili ise soruşturma devam ediyor.

. Towntalk
remove_red_eye414

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur