Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

ABD'DE KAHRAMAN TÜRK HAYAT KURTARDI !!!

Hashtag

New Jersey, Ridgefield`da bir evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Olay yerine görevlendirilen polis memuru Fatih Karabıyık, alevler içinde kalan evdekileri kurtarmak için canını düşünmedi. Yangın devam ederken girdiği evden 2 kişiyi alevlerin arasından dışarı çıkartarak büyük bir faciayı önledi.

Kısa sürede yangına müdahale eden itfaiye yangını söndürdü. Kurtarma sırasında elinin yanması nedeniyle olay yerinde bulunan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapıldı.

Yaşananları Amerikalı Türk`e anlatan polis memuru Fatih Karabıyık, olay yerine ilk giden polis memuruydum, içerde iki yaşlının olduğunu duyunca hiç düşünmeden alevlerin arasına girip tekerlikli sandalyede olan yaşlı adamı kucakladim. Kimsenin yaralanmamasi sevindirici.

11 senedir Ridgefieldda polis memuru olan Fatih Karabıyık, 2019 yılında yine Ridgefieldda yaşanan patlamada evdekileri kurtamaya çalışırken ayağından yaralanmıştı. Fatih Karabıyık evli ve iki çocuk babasıdır.

. Towntalk
remove_red_eye1814

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur