Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

ABD'DE TÜRKLERE ÇİFTE STANDART !!!

Hashtag

Amerika Birleşik Devletleri'nin Massachusetts eyaletine bağlı Boston kentinde Azerbaycan'daki Hocalı katliamını anma günü Ermenilerin baskısıyla iptal edildi. Bunun üzerine kent meydanında toplanan Türkler bu iptal kararını protesto etti.

Boston Common Park Street T duraginda buluşan Azerbaycanlı ve Türkiyeliler, 26 Subat 1992’de Ermeniler tarafından yapılan “Hocalı Katliamı” New England Azerbaycan Derneği’nin girişimleriyle Boston Belediye Başkanı Marty Walsh tarafından anma günü olarak kabul edilmişti.

3 hafta önce kabul edilen karar Boston'da güçlü lobisi olan Ermenilerinin baskısıyla yine aynı Belediye Başkanı tarafından iptal edildi. Daha ileri giden başkan Walsh "Hocalı katliamının hiçe sayıldığını" açıkladı.

Bu duruma tepki gösteren bölgede yaşayan Türkler, Belediye başkanının dik durmasını ve her türlü zülme karşı mazlumların yanında olması istendi.

kaynak:https://www.abdpost.com/boston-da-turklere-cifte-standart/63759/

. Towntalk
remove_red_eye1465

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur