Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

ABD'DE FAKİRLERE AYLIK $400 !!!

Hashtag

Amerika Birleşik Devletleri'nde en fazla Türk'ün yaşadığı New Jersey eyaletine bağlı Paterson kentinde düşük gelirli 110 kişiye aylık 400 dolar yardım verilecek. Projeyi Belediye Başkanı Andre Sayegh tanıttı. Başvurular 12 Nisan'da başlıyor.

Paterson Belediye Başkanı Andre Sayegh uzun süredir çalıştığı projeyi tanıttı. 110 kişiye istihdam durumlarına bakılmaksızın bir yıl boyunca her ay 400 dolar nakit ödeme yapılacağına dikkat çeken başkan Sayegh, benzer programların diğer şehirlerde insanlara ekstra yardım sağlama konusunda büyük bir başarı sağladığını söyledi.Düşük gelirli vatandaşların katılabileceği pilot uygulamada Paterson test programına hak kazanmak için, başvuru sahiplerinin 18 yaşında veya daha büyük bir şehir sakini olması gerekir . Yalnızca 30.000 $ bireysel gelir limiti veya 88.000 $ aile geliri limiti olanlar başvurabileceği belirtildi.Başvurular 12 Nisan'da açılacak ve son başvuru tarihi 30 Nisan.

. Towntalk
remove_red_eye2017

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur