Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

ABD'DE AŞI OLANLARA İYİ HABER !!!

Hashtag

ABD'de aşı olanların sayısı milyonları geçmesine rağmen, aşıya hala süpheyle yaklaşanların sayısı da az değil. Bu sebeple ABD merkezli donut zinciri Krispy Kreme, aşı olduğunu kanıtlayan belgeyle birlikte şubelerine giden herkese, yıl sonuna kadar günde 1 ücretsiz donut ikram edeceğini duyurdu.

Üstelik, aşının tek dozunu yaptırmış olmanız yeterli ve ayrıca başka bir ürün alma zorunluluğunuz da yok! Kişisel bilgileri içerdiği için aşı belgesinin fotoğrafı da çekilmeyecek.

Firmanın pazarlamasından sorumlu Dave Skena, "Korona virüsü mümkün olduğunca çabuk arkamızda bırakmak ve bir an önce aşı olarak ülkeyi güvenli hale getirmek için üstlerine düşeni yapanları desteklemek istiyoruz." ifadeleriyle bu kararlarının gerekçesini açıkladı.

Krispy Kreme aşı yaptırmak istemeyenleri de unutmadı! "Aşı olmamayı seçmenin kişisel bir tercih olduğunu anlıyoruz." diyerek, onlar için de 29 Mart- 24 Mayıs tarihleri arasında her Pazartesi günü ücretsiz bir donut yiyip kahve içme imkanı tanıdılar müşterilerine.

Krispy Kreme ayrıca, gelecek haftalarda aşılama merkezlerine de ücretsiz donut gönderecek.

. Towntalk
remove_red_eye3683

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur