Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

Özgür bir hayat için, küçülmeyi seçin

Hashtag

Tüm dünyada tiny house olarak adlandırılan bu küçük evlerde, geleneksel bir evden beklediğiniz her şeyi bulabilirsiniz. Genelde 10 ila 30 metrekare arasında değişen bu tekerlekli araçların en büyük özelliği tabii ki mobil olmaları. Bu sayede artık tek bir yere bağlı kalmadan, önümüzdeki seneyi gözünüze kestirdiğiniz şirin bir beldede, hem de kendi evinizde geçirmek bir hayal değil.

Evinizi, tasarlayan ve üreten firmalardan alabileceğiniz gibi kendiniz de tasarlayabilirsiniz.

Sabit ve tekerlekli olmak üzere iki seçeneğiniz var ve yaşam tarzınıza göre buna siz karar vermelisiniz. Eğer keşfetmeyi seven bir yapınız varsa; tekerlekli evler hayallerinizdeki o muhteşem hayatı ayaklarınıza serer. Kara yolları yönetmeliğinde belirtilen araç römork genişliklerine uyan bir tekerlekli mobil eve sahip olmak tahmin ettiğinizden de kolaydır. Tekerleksiz olan sabit küçük evler ise, imar mevzuatına göre yapı statüsünde oldukları için, inşaat ruhsatına tabidir. Bu sebeple daha en baştan, tekerleksiz küçük evinizin nerede olacağına yönelik kararınızı vermeniz çok önemlidir.

Devamı için https://www.trainertinyhouse.com adresine bakabilirsiniz.

. Events
remove_red_eye363

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur