Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

ESKİ MİLLİ BASKETBOLCU, İNGİLTERE'DEKİ TÜRKLERE BASKETBOL ÖĞRETİYOR !!

Hashtag

Eski milli basketbolcumuz Kerem Gönlüm, İngiliz çocuklara basketbol öğretiyor. 2010 Basketbol Dünya Kupası'nda final oynayan 12 Dev Adam'dan biri olan ve 23 yıllık kariyerinin ardından geçen yıl basketbolu bırakan Kerem Gönlüm, Londra'ya yerleşmişti.

Eşi Elif Gönlüm, çocukları Keremcan ve Kerem Alp ile, 2017 yılında 650 bin Pound'a (Bugünkü kurla 7 milyon 384 bin lira) aldığı Londra'daki evde yeni bir yaşam kuran Kerem Gönlüm, orada da basketboldan kopamamış. 42 yaşına kadar basketbol oynayan Kerem Gönlüm'ün Londra'da, KG12 markasıyla basketbol akademisi açtığını öğrendim. Gönlüm, akademisinde, 8-18 yaş arası çocuklara basketbolu öğretiyormuş.

Duyduğuma göre öğrencilerinin yarısı Londra'da yaşayan Türklerin çocukları, yarısı da İngiliz çocuklarmış. Çok tecrübeli ve hırslı bir sporcu olan Kerem Gönlüm, Londra'daki akademisinde yetiştirdiği çocuklardan Türk veya İngiliz milli takımına oyuncu gönderirse hiç şaşırmam.

Kaynak: Sabah- https://www.sabah.com.tr/yazarlar/gunaydin/cankurt/2021/03/31/ingiliz-cocuklara-basketbol-ogretiyor

. Towntalk
remove_red_eye114

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur