Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

YURT DIŞINDAKİ VATANDAŞLARIMIZA STAJ SEFERBERLİĞİ DUYURUSU

Hashtag

Sayın Vatandaşlarımız,

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinasyonunda düzenlenen, kamu kurumları ve özel sektörden gönüllü işverenlerin “Senin için Seferberiz” teması altında birleştiği “Staj Seferberliği” projesine bu yıl yükseköğrenimini yurt dışında sürdüren Türk vatandaşı veya mavi kart sahibi öğrencilerimiz de başvurabilmektedir.

Proje kapsamında öğrencilerimiz, Büyükelçiliklerimiz, Daimi Temsilciliklerimiz ve Başkonsolosluklarımız başta olmak üzere kamu kurumlarının yurt dışı temsilciliklerinden ve Türkiye’deki kamu/özel sektör işverenlerinden gelen teklifleri değerlendirerek stajlarını yurt dışında ya da Türkiye’de yapma imkânı yakalayabileceklerdir.

Talepler üzerine söz konusu programın son başvuru tarihi yurt dışında yaşayan vatandaşlarımız için 9 Nisan 2021’e kadar uzatılmıştır

https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ adresine kaydolarak ilan detaylarını inceleyebilir başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Başarılar dileriz.

Not: Başvurularını tamamlayan öğrencilerin sisteme yükledikleri belgeler, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığınca değerlenerek öğrencilerin “Mesleki / Akademik”, “Sanatsal / Sosyal” ve “Sportif” yetkinlik puanları hesaplanacaktır. Söz konusu değerlemenin ardından öğrenciler bu üç alandaki yetkinlik puanları ile birlikte, ad-soyad, kimlik numarası, e-posta vb. kişisel bilgileri gizlenerek, kamu ve özel sektörün erişimine açılacak olan “stajyer havuzuna” aktarılacaktır. Böylece işverenler tekliflerini, adayların kimlik bilgilerini görmeden, yetkinlik puanlarını temel alarak gönderecektir. Öğrencilerimiz ise kendilerine gelen tekliflerden uygun gördüklerini kabul ederek stajlarını seçtikleri kurumda yapabilecektir.

En iyi dileklerimizle,

New York Başkonsolosluğu

. Towntalk
remove_red_eye261

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur