Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

İNGİLTERE'DE O GÜN GELDİ !! GELECEK HAFTA KRİTİK

Hashtag

Başbakan, aşılama çalışmalarının başarısıyla birlikte Covid’in kontrol altına aldığını ve İngiltere’yi salgından kurtulma yolunda önemli bir dönemecin geçtiğini açıkladı.

Başbakan basın toplantısında yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Çabalarınızın ve aşı dağıtımının net sonucunu aldık. 12 Nisan Pazartesi gününden itibaren, dükkanları, spor salonlarını, hayvanat bahçelerini ve tatil kamplarını yeniden açacak yol haritamızın ikinci adımına geçeceğiz. Kuaförler, barlar (bahçe servisi yapabilecek olanlar) yeniden hizmet vermeye başlayacak. Pazartesi ben de bara gideceğim ve biramı yudumlayacağım.”

SOSYAL MESAFE KURALI DEVAM EDECEK

Ancak bu açıklamaya rağmen sosyal mesafe önlemleri yine de uygulanacak. Bu da etkinliklerin en fazla altı kişiyle sınırlandırılacağı anlamına geliyor.

Spor salonları ve yüzme havuzları gibi spor tesisleri de yeniden açılabilecek ancak sıkı Covid önlemleri alınacak.

Beş yaşın altındaki çocuklar sayılmadan 15 kişiye kadar ebeveyn ve çocuk grupları kapalı alanda yeniden biraraya gelebilecek.

Bu arada düğünlerde ve resepsiyonlarda misafir sayısı 15’e çıkarken, cenaze törenlerinde izin verilen maksimum sayı 30’a çıkarılacak.

Kaynak: Londra Gündem- https://londragundem.com/ingilterede-hayat-12-nisanda-normale-donuyor-barlar-kuaforler-ve-magazalar-aciliyor/

. Towntalk
remove_red_eye2435

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur