Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

İŞ ARIYORUM

Hashtag

(Çocuk bakıcı/ Babysitter) 4 yıldır hem öğretmenlik hemde çocuk bakımı yapmaktayım. Bu konuda kendime çok güveniyorum çünkü çocukları çok seviyorum. Kendimi bu konuda çok geliştirdim.

Üretmeyi, öğretmeyi ve öğrenmeyi seven birisiyim.Mesleğime her geçen yıl daha fazla tutku duyuyorum.Her geçen yıl birbirinden farklı karakterleri olan bambaşka düşüncelere sahip çocuklarla çalışmak beni heyecanlandırıyor.

Çocukların gelişimini ve değişimini en yakından görmek , gelişimlerindeki en büyük faktör olmak tüm yorgunluğumu alıyor. Öğretmenlik benim için sadece bir meslek , bir para aracı değil.Çocuklara eğitimi ve hayatı sevdirmek için elimden geleni yapıyorum.Hayatı çok seviyorum onlarada sevdireceğim.Yaratıcı , düşünmeye korkmayan , fikrini dile getirdiğinde yargılanmaktan korkmayan yeni nesiller yetiştirmek olunca söz konusu yılmıyorum.

Sonuç odaklı olduğum için süreç ne kadar zorlasada yorulmuyorum,vazgeçmiyorum.İnatçılığımın ne kadar değerli olduğunu mükemmel sonuçlarla kanıtladım hep. Ben güçlü çocuklar yetiştiriyorum.

I have been doing both teaching and childcare for 4 years. I am a person who loves to produce, teach and learn. I am more passionate about my profession every year. I am excited to work with children with completely different thoughts with different characters every year. It takes all my fatigue to be the biggest factor. Teaching is not just a profession for me, it is not a means of money. I do my best to make children love education and life. I love life, I will make them love it too. When it comes to raising new generations who are creative, not afraid to think, and are not afraid to be judged when they express their opinions, I am not afraid. No matter how hard the process is, I do not get tired, I do not give up. I have always proved how valuable my stubbornness is with excellent results. I am raising strong children.

İLETİŞİM: <a href='mailto:[email protected]'>[email protected]</a>

. Jobs
remove_red_eye1174

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur