Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

AMERİKA'DAKİ TÜRK ANNESİNİ VE KARDEŞİNİ ÖLDÜRDÜ !!!

Hashtag

Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletine bağlı Allen kentinde, 20 yaşında Burak Hezar, 51 yaşındaki annesini ve 17 yasındaki kız kardeşini öldürdü. Dallas havalimanında San Francisco'ya kaçarken yakalanan şüphelinin neden aile fertlerini öldürdüğü bilinmiyor.

Allen polisi, 20 yaşındaki Burak Hezar'ın annesi ve kız kardeşinin öldürülmesiyle ilgili olarak DFW Havaalanında tutuklandığını söyledi.

Teksas eyaletine bağlı Dallas kenti yakınlarındaki, Allen 1800 blok Nueces Drive'da, sabah 9:15 silah sesleri üzerine olay yerine gelen Polis, 2 kadın cesedi ile karşılaştı.

Polis, olay yerinde 51 yaşındaki Işıl Borat ve 17 yaşındaki Burcu Hezar'ı ölü bulduklarını açıkladı. Polis, evde yaşayan ama evde bulunamayan Burak Hezar'ı çifte cinayet olayında şüpheli olarak tespit ederek aramaya başladı.

Polis yetkilileri, günün ilerleyen saatlerinde DFW Havaalanı polisi tarafından tutuklanan Burak Hezar'ın San Francisco uçağına binmek üzere olduğunu söyledi.

Allen polisi, bu suçla ilgili bilgileri olan herkesten 847411 (TIP / 411) adresindeki ALLENPD anahtar kelimesine bir ipucu göndermelerini istiyor.

Kaynak: abdpost

. Towntalk
remove_red_eye3721

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur