Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

İNGİLTERE'DE YENİ TEHLİKE !!

Hashtag

İngiltere’de elektrikli scooterla saldırı ve kapkaç vakalarının artması üzerine polis alarma geçti. Polis kayıtlarında ateş açıp kaçma gibi yüzlerce vaka var.

Çeteler uyuşturucu kaçakçılığı, hırsızlık ve tutukluluktan kaçmak için de elektrikli scooterlardan faydalanıyor. Ulaştırma Bakanı Grant Shapps’ın, çevreci olduğu ve şehir trafiğinde ulaşım kolaylığı sağladığı için elektrikli scooter kullanımını teşvik ettiğini belirten emniyet yetkilileri, çetelerin bakanın bu iyi niyetini suistimal ettiğini söylediler. Scooter kullanımı 20 şehirde başlatılırken bunlardan Norfolk’ta geçen sene scooter kaynaklı 120, Merseyside’da en az 100 suç olayı kaydedildi. Römork takıp aşırı hızla şehir trafiğini altüst edenler de var. Uygulamanın önümüzdeki aylarda başkent Londra’da da denenmesi bekleniyor.

Son olarak Londra’nın doğusunda 14 yaşındaki öğrenci Fares Maatou, cuma günü bıçaklı saldırı sonucu ölmüş, katiller elektrikli scooter ile kaçmıştı.

. Towntalk
remove_red_eye2564

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur