Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

ABD'DE NUSRET'E DAVA AÇILDI !!! 5 MİLYON DOLAR

Hashtag

Dünya çapında “Salt Bae” olarak bilinen Nusret Gökçe'ye, ABD'de Brooklyn'li bir sanatçı tarafından 5 milyon dolarlık telif hakkı davası açıldı.

Nusret'in isteği üzere "salt bae" pozunun çizimini yapan sanatçı, eserin kendi izni dışında kullanılmasını iddia ederek, Nusret'e 5 milyon dolarlık (40 milyon TL) dava açtı.

Pazartesi günü Manhattan Federal'de görülen davada konuşan William Hicks adlı sanatçıya göre, kendisi ve diğer sanatçı Josphe Iurato, Eylül 2017'de Nusret'in "tuz serpme imzalı pozunun" duvar resmini yapmak üzere işe alınmışlar.

Mahkeme belgelerine göre, ilk çizim Nusret'in Miami'deki lokantasında sergilendi. Ardından yaptırılan şablon duvar resimleri Doha, Dubai ve New York’taki restoranlarında da yer aldı.

New York Post'un aktardığına göre Hicks, sadece 2020'nin başlarında Nusret ve şirketlerinin aynı görüntüyü dünya çapında vitrinlerde, dijital tabelalarda, menülerde, mendillerde, paket paketlerinde ve baharat serisinin etiketinde kullandıklarını öğrendi. Mahkeme belgelerinde iddia edildiğine göre, çizimin kullanımı sanatçının izni olmadan gerçekleşti.

. Towntalk
remove_red_eye1088

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur