Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

ABD'DEKİ TÜRK HERKESİ UYARDI !!!

Hashtag

Amerika Birleşik Devletleri'nin California eyaletinde bulunan San Diego şehrinde yaşayan bir Türk sürücünün başına gece vakti trafikte ilginç bir saldırı geldi.

ABD'de San Diego'da yaşayan 25 yaşındaki Emre Usta, gece aracında tek başına ilerlerken her şey normal başlamıştı. Kendisine yeşil ışık yandığı için normal seyrinde ilerleyen Usta, aracının önüne aniden atlayan bir yaya nedeniyle çarptığını zannederek panikle durdu.

Kontrol etmek amacıyla araçtan indiğinde ise sarhoş olduğunu anladığı şahsın, kendisine saldırması üzerine ikili arasında kısa süreli bir boğuşma yaşandı. Araç kamerasının kaydettiği görüntülerde, Usta'nın bir ara iterek aracına oturtmayı başardığı saldırganın sarışın ve beyaz gömlekli olduğu görülüyor. Daha sonra Usta'nın elinden kurtulmayı başaran kimliği belirsiz saldırgan kaçarak uzaklaşıyor.

Kendisini aracın önüne atan saldırganın çarpması nedeniyle ön camında çatlaklar oluşan Usta,

herkesi trafikte bu tip saldırılara karşı uyanık olmaları konusunda uyardı. Saldırganın amacının ne olduğunu anlayamadığını belirtti.

. Towntalk
remove_red_eye3855

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur