Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

AMERİKA'DAKİ TÜRK HÜKÜMET TARAFINDAN ARANIYOR !!!

Hashtag

Organize suç örgütü lider Sedat Pekeri'in, eski Başbakan Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım ve Mehmet Ağar'la birlikte kokain ticareti yapmakla suçladığı Halil Falyalı'nın ABD tarafından arandığı ortaya çıktı.

ABD Mahkemesi Halil Falyalı ve iki ismi uluslararası kara para aklama ve uyuşturucu trafiği suçlamasıyla 2016 yılından bu yana arıyor. Dava dosyası beklemede, ABD'de gıyabında yargılama yapılmıyor.

Odatv'den Serdar Cebe'nin paylaştığı belgelerde Virginia eyaletinde Halil Falyalı, Hüsnü Falyalı ve Özgür Demir'e yönelik suç duyurusunda üçlünün "ABD içinden veya dışından yasa dışı bir aktiviteden elde edilmiş parayı aklamaya çalıştığı" iddia ediliyor.

Belgelerde, "Yasadışı olarak parasal araçlarla dışarıdan getirilen mallar ve paraların Virginia'da aklandığı ve buna göre yapılan kara para ticareti içinde bir çok enstrümanın kullanıldığı; bunun içinde uyuşturucunun olduğu" iddia ediliyor.

. Towntalk
remove_red_eye2543

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur