Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

ABD'DE ÜCRETSİZ ÇOCUK BAKIMI HİZMETİ TEŞVİĞİ !!!

Hashtag

Amerika Birleşik Devletleri, koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında yeni bir aşı kampanyası başlattı. Plana göre, aşı olanlara ücretsiz çocuk bakımından bedava biraya kadar bir dizi teşvikler uygulanacak.

Böylece Bağımsızlık Günü’nün kutlanacağı 4 Temmuz’a kadar ülkedeki yetişkinlerin yüzde 70’inin en az bir doz aşı olması hedefleniyor.

Demokrat başkan, görevdeki ilk birkaç ayında pandemiden kurtulmayı en önemli önceliklerinden biri haline getirdi. Aşıların piyasaya sürülmesiyle ülke çapında vaka, hastaneye yatış ve ölüm sayısında ciddi bir düşüş yaşandı.

Özel şirketler tarafından yeni girişimleri destekleyen Biden yönetimi, aşı olmaya tereddüt edenlere ulaşmaya çalışıyor.

Bira üreticisi Anheuser-Busch’un (ABI.BR) hedefe ulaşılması durumunda 21 yaşın üzerindeki yetişkinlere ücretsiz bira vereceği duyurdu.

Joe Biden, “Doğru: Aşı ol, bir bira iç. Bitiş çizgisini geçmemiz için ülke çapındaki herkesin bir araya gelmesi gerekiyor. Size söz veriyorum, bunu yapabiliriz.” dedi.

Beyaz Saray’ın diğer yeni aşı girişimleri şu şekilde:

-Aşılanmakta olan veya aşılardan iyileşen ebeveynler ve bakıcılar için dört büyük çocuk bakımı sağlayıcısından ücretsiz çocuk bakımı.

-Ülke genelinde insanların aşı yaptırabileceği binlerce eczanede cuma gecesi saatleri uzatıldı.

-Aşılama oranlarının düşük olduğu mahallelerde tarama yapılması.

-İnsanları aşı olmaya teşvik etmek için Başkan Yardımcısı Kamala Harris tarafından yönetilen bir aşı turu.

-Aşıyı teşvik etmek için berberler ve güzellik salonları ile çalışma girişimi.

. Towntalk
remove_red_eye655

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur