Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

ABD'DEKİ TÜRK KADIN KABUS YAŞADI !!!

Hashtag

Amerika Birleşik Devletleri'nde Bilet Acenteleri yolcu danışmanı gibi çalışır. Yolcunun kafasındaki sorulara cevap verirken, diğer yandan da bilette değişiklik olursa telefonla bilgi verirdi. Pandemi nedeniyle işleri durma noktasına gelen Acentelerin çoğu kapanırken, bazıları ise artık eski verimliliğini gösteremiyor. Delaware eyaletinde oturan Nihal Çelik'in başına gelenler ise bunun en bariz örneği.

Mart sonunda köpeği ile birlikte Türkiye'ye gitmek isteyen Nihat Çelik, her zaman ki gibi Bilet acentesine başvurdu. Bileti kesen firma ardından alışılmadık bir şekilde Çelik'e Pandemi sürecinde yaşanan tedbirleri bildirmediği gibi sonrasında da bir çok soruna karşı adeta kulak tıkadı.

Corona testi ile ilgili yanlış bilgilendirildiğini iddia eden Nihal Çelik, "Bana sadece 72 saati geçmemesini söylediği corona testini yaptırdım. Ama Havaalanında 48 saatten fazla süre geçmemesi gerekiğini iletmediler. Çünkü biletimi aktarmalı kendileri kesmişti. Almanya aktarmalı sefer ile birlikte 72 saati geçiyordu. Bunu gözardı ettiler. Firma yetkilisi Suna hanıma defalarca sormama rağmen değişikliklerden habersiz olduklarını Newark Liberty Airportta anladım." diyerek dert yandı.

Çelik, Newark Airport'ta Frankfurt aktarmalı İstanbul uçağına binecekken, test yaptırması gerektiğini öğrendiğini dile getirerek "Additionally teste havalimanında 200 dolar ödeyip, 3, 5 saat öncesinden gittiğim Airport uçağa son anda yetiştim. Bunu tekrar Acenteye ilettim ama onlarda sürekli bilgiler değişiyor. Ben ne biliyorsam onu size ilettim. diyerek pişkin pişkin cevap verdiler. Bu işi yapan yılların firması bu durumu takip etmediği gibi birde hiç araştırma bile yapmamış. Benden bilet komisyonu alan, biletlerinizi bizde kesin diyerek sürekli bizi arayan firmanın özrü kabahatinden büyük. Bu durumu bir daha bir Türk'e yapmasınlar diye mahkemeye taşıyacağım. Burada herkes aman Türk'lerden uzak durun, diye söylerdi. Bende hep Türkler kazansın. Dedikçe Amatör ruhlu yaklaşımlar bizi daha çok üzüyor." dedi.

BÖYLE BİR SORUN AMERİKAN FİRMASINDA OLSAYDI...

Çelik devamında, "Böyle bir sorun Amerikan firmasında olsaydı, müdür hemen devreye girer, ardından müdürünün müdürü beni 3-5 kez arayıp özür dilerdi. Hangi Türk bana kazık attıysa, birde gururla yağ gibi üste çıkmaya çalıştı. Mağduriyetim karşısında samimi bir özrü hakettiğimi düşünüyorum." diyerek sitem etti.

Kaynak: https://www.abdpost.com/new-jersey-de-ki-acenteden-bilet-aldi-ve/67534/

. Towntalk
remove_red_eye950

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur