Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

AMERİKA'DAKİ TÜRK KADINLARI ARASINDA GERGİNLİK ÇIKTI !!!

Hashtag

Birleşmiş Milletler'de çalışan aynı zamanda Amerika Türk Kadınlar Birliği üyesi olan Zeynep Erkan, mevcut başkan Şermin Özçilingir'in kendisi ve kendisi gibi 30 üyeyi aidatlarını ödemesine rağmen ödememiş sayarak üyelikten atıldığını iddia etti.

Zeynep Erkan, yaptığı paylaşımda, "Bakın görün Amerika’daki Türk derneklerinde neler yaşanıyor. Buradaki Vaziyet İÇLER ACISI!! Sanmayın ki sadece Türkiye’de diktatörleşen durumlar var!! Alın işte bakın burası Amerika’nın göbeği!! Amerika’daki Türklerin kurmuş olduğu en eski Türk derneklerinden biri bu: AMERİKA TÜRK KADINLAR BİRLİĞİ! 12 yıldır aynı Başkan Sermin Özçilingir yönetiyor. 12 yıldır Başkan olan Sermin Özçilingir, o koltukta 2 sene daha oturabilmek için rakibi Necmiye Kaçaroğlu’na oy verebilecek ben ve benim gibi 30 üye aidatlarını ödediği halde, sırf seçimleri kazanmak uğruna üyeliğimizi yenilemiyor!! Ahhh ahhhh, iki sene önceki Seçimlerde de birçok usulsüzlük hem de dönemin New York Başkonsolos Yardımcısının gözü önünde yapıldı. O zaman da seçimin yapıldığı salonda birçok tartışmalar çıktı. 2 sene sonra Sermin hanım ve Yönetim Kurulu aynı yerden usulsüzlüklere devam!! Sermin hanım siz, bu baskıcı ve antidemokratik uygulamalarınızla o dernekte her türlü oyunlarla Başkan kalmaya devam etseniz bile bilin ki Amerika’daki Türk toplumu her türlü usulsüzlüğün farkında!! Ve siz bu toplumda böyle anılacaksınız." dedi..

. Towntalk
remove_red_eye3480

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur