Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

NEW JERSEY'DE BULUNAN MOBİLYA TAŞIMA ŞİRKETİNDE 3 AÇIK POZİSYON !!! Türkiye'den alım yapılmamaktadır.

Hashtag

Piscataway, NJ'de bulunan mobilya tasima sirketimizde acik pozisyonlarimiz asagidaki gibidir :

1. CDL Driver and a Helper Team (1099-CONTRACTOR) - SEMI-TRUCK

- Bu posizyon 1 sofor ve 1 yardimcidan olusmaktadir. Sofor yardimcisini bulmak sofore aitdir

- Sofor veya yardimcisindan en az birisi iyi duzeyde ingilizceye sahip olmak zorundadir

- Sofor ve yardimcisi mobilyayi sarmak ve trailer e yukleme yapmaktan sorumludur.

- Sofor ve yardimcisi mobilya kurmasindan anlamasi gerekmektedir.

- Sofor contractor olup, kendi tir’inin masraflarindan (sigortasi, tamiri vs) ve yardimcisindan sorumludur. Trailer i sirket tahsis edip bakimida sirkete aitdir.

- Routelarimiz 13-16 gun arasidir ve gun bazinda odeme yapilir.

- Odemelerimiz dolgundur.

• Calisma iznsiz basvuru soz konusu degildir. Bu baglamda yurt disindan ulasmaya calisan kisiler ve ulkeye bu sekilde giris yolu bulmaya calisan kisilere cevap verilmeyecektir.

Ubeyd Ekici – <a href='mailto:[email protected]'>[email protected]</a>

<a href='tel:+1 (732) 882 6672'>+1 (732) 882 6672</a>

2. NON-CDL Driver and a Helper Team – 26’ – 28’ BOX TRUCKS. (1099-CONTRACTOR & W2)

- Bu posizyon 1 sofor ve 1 yardimcidan olusmaktadir. Sofor yardimcisini bulmak sofore aitdir

- Sofor veya yardimcisindan en az birisi iyi duzeyde ingilizceye sahip olmak zorundadir

- Sofor ve yardimcisi mobilyayi sarmak ve truck a yukleme yapmaktan sorumludur.

- Sofor ve yardimcisi mobilya kurmasindan anlamasi gerekmektedir

- Bu posizyon icin 2 turlu odeme imkani bulunmaktadir. W2 ile sirket sistemine girip, sirketin trucklari ile calismak. W2 calisanlarimiz haftalik 40 saat + overtime + Benefits olmak uzere odeme yapilir. Veyahut 1099 (Contractor) olup kendi trucki, sigortasi, workers comp I ile calisip kendi hesaplarindan sorumludurlar.

- Onceligimiz uzun yolculuk soforleridir. En az 3 gun olup 5-6 gunluk veyahut daha fazla routelarimiz da vardir. Yine ihtiyac halinde gunluk, local routelarimiza da gidebilmesi gerekmektedir.

- Odemelerimiz dolgundur.

3. Furniture Repairman – Warehouse Crew (W2)

- Mobilya tamirinden anlayan, kurmasini bilen kisiler araniyor. Pahali mobilyalarin hasar almis bolumlerini tamir edebilecek, ederken de profesyonel iscilik cikartabilecek, hasarli yerin tamirini yaparken dolgu gerekirse dolgu, yapistirmak gerekirse yapistirmak sonra eger gerekirse boya uyumunu saglayacak, boya yapabilecek ve yapilacak tamir yok ise, kurulacak mobilyalari kuracak, ve eger vakit kalirsa saatlerini doldurmak adina diger warehouse islerine yardimci olucak tamirci arkadaslar ariyoruz.

- W2 posizyonu olup saatlik ucreti $23-$26 arasidir ve kisinin tecrubesine gore pazarlik yapilacaktir. Overtime a acik bir pozisyondur ve Overtime ucreti 40 saat den sonra saatlik ucretinin 1.5 katidir.

- Zaman zaman musterilerin evinde hizmet vermesi gerekecegi icin, ingilizceye sahip olmasi ve ayni zamanda transportation olarak bir sikintisinin olmamasi gerekmektedir.

• 1099 calisanlar, 1099 Formunu sıkıntısız bir sekilde doldurmasi gerekmektedir. SSN veyahut TIN numaralari kesinlikle olmalidir.

• W2 calisanlari: Kesinlikle calisma izni olmak zorundadir. SSN kopyasi istenecek ve I-9 formu doldurulup, background check yapilacaktir. Background check inin sonucuna gore ise alim yapilacaktir.

• W2 Calisanlari: 40 Hrs + Overtime olmak uzere calisacaklardir. 90 gunden sonra Health Insurance + Life + Vision + Dental sigortalari ile beraber, 3 sick days + 2 personal paid day baslayacaktir. 1 yildan sonra da Paid Vacation hesabina eklenecektir. Yilin 6 Federal Holiday inde kapali olup, bu Holidayler icinde odeme yapilcakatir.

• Lutfen ciddi ilgilen arkadaslar ulassin.

• Calisma iznsiz basvuru soz konusu degildir. Bu baglamda yurt disindan ulasmaya calisan kisiler ve ulkeye bu sekilde giris yolu bulmaya calisan kisilere cevap verilmeyecektir.

• Gorusmeler yuz yuze olucaktir

• Ulasim icin: Ubeyd Ekici – [email protected] a email atmaniz gerekmektedir. Eger 2 gun icersinde geri donus yapamaz isem, <a href='tel:+1(732)802-0900'>+1(732)802-0900</a> numarayi arayip bana ulasabilirsiniz.

. Jobs
remove_red_eye2889

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur