Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

İNGİLTERE'DE YAŞAYAN TÜRKLER İÇİN OLUMLU HABER !!

Hashtag

Türkiye şu anda İngiltere’nin kırmızı listesinde, yani ülkeden dönüşte en az 1.750 £ ‘a mal olan otel karantinasında on günlük bir süre geçirmek gerekiyor.

Mirror gazetesinde yer alan habere göre; bir seyahat uzmanı Türkiye’nin yakında yeniden sınıflandırılacağını yazdı.

Salgından önce Türkiye’nin İngiliz turistler arasında giderek daha popüler hale geldiğini yazan gazete 2019’da İngiltere’den 2,29 milyon kişinin Türkiye’ye seyahat ettiğini ve bu bir önceki yıla göre 1,75 milyon kişinin arttığını kaydetti.

Türkiye’nin kumlu, güneş alan plajları ve tarihi kentleri, seyahat yasağının olmadığı pandeminin ilk dönemlerinde de İngilizlerin en önemli destinasyonları arasında yer alıyor.

Sonbahardan bu yana İngilizler, koronavirüs oranları, varyantları ve pandemi verilerinin ne kadar doğru olduğu konusundaki endişeler nedeniyle ülkeyi ziyaret edemediler.

Seyahat firması PC Agency’nin CEO’su Paul Charles, Türkiye molası isteyenler için işlerin iyiye gittiğini söyledi.

Sektördeki trendleri takip eden ve trafik ışığı sisteminin nasıl değişebileceğini tahmin etme konusunda güçlü bir sicile sahip olan seyahat uzmanı, Türkiye’nin yakında sarı-turuncu olarak yeniden sınıflandırılacağını öne sürdü.

Travel Radio Show programında Konuşan Charles, “Şu anda Avrupa’nın kaosuna bir alternatif gibi görünüyor,” dedi.

“Sanırım verileri düzelttiler”

“Turizm çalışanlarının ve otel ve cazibe merkezlerindeki işçilerin %80 ila 90’ını aşıladıklarını düşünüyorum.

Charles Türkiye için “Hindistan ve Pakistan’a ve diğer endişe yaratan ülkelere kapıları kapattıkları için enfeksiyonların dramatik bir şekilde düştüğünü de görmeye başladıklarını anlıyorum.” dedi.

Şu anda Türkiye günde 5.000’den biraz fazla koronavirüs vakası kaydederken, bu rakam İngiltere’de bu sayının yaklaşık beş katı.

Bu rakam, ülkenin Nisan ayında maruz olduğu 60 bin günlük enfeksiyondan önemli ölçüde azaldı.

Türkiye’de ayrıca nüfusunun üçte birini aşılatmaya yetecek kadar 51 milyon aşı yapıldı.

İngiltere’de siyasiler şu anda aşılanmış Britanyalıların karantinaya gerek kalmadan seyahat etmelerine izin verilip ve vermeme konusunda görüşme halindeler.

Kaynak: Britİş Yaşam TV- https://britisyasam.co.uk/ingiliz-mirror-gazetesi-turkiyenin-yakinda-kirmizi-listeden-cikabilecegini-yazdi

. Towntalk
remove_red_eye3610

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur