Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

Bir Dakikada Britanya, 07 Temmuz 2021

Hashtag

🔴2020 Avrupa Futbol Şampiyonası finalinde İngiltere, rakibi Danimarka’yı 2-1 yenerek turnuva tarihinde ilk kez finale yükselme başarısını gösterdi.

🔴İngiliz Mirror gazetesinde yer alan habere göre Seyahat firması PC Agency’nin CEO’su Paul Charles “Türkiye’nin yakında kırmızı listeden çıkabileceğini” kaydetti.

🔴İngiltere yapılan bir araştırma, müşterilerin “Covid nedeniyle” kötü hizmet almaktan bıktıklarını ortaya koydu. İngiltere Müşteri Hizmetleri Enstitüsü’nün yayınladığı İngiltere Müşteri Memnuniyeti Endeksi’ne göre firmalarla ilgili son altı aydaki kötü hizmetle ilgili şikayetlerin sayısı 2009’dan bu yana en yüksek seviyede gerçekleşti. John Lewis ve amazon.co.uk en beğenilen 2 kuruluş olarak kayıtlara geçti.

🔴İngiltere’de son 24 saatte 32 bin 548 Kovid-19 vakasının tespit edilmesiyle ocak ayından bu yana en yüksek vaka sayısı kaydedildi.Aşılama programına 8 Aralık 2020’de başlayan ülkede yetişkin nüfusun yüzde 86,4’üne ilk doz, yüzde 64,6’sına da ikinci doz aşı yapıldı.

. Towntalk
remove_red_eye148

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur