Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

Bir Dakika Britanya, 8 Temmuz 2021

Hashtag

🔴Sarı seyahat listesine dahil ülkelerden İngiltere’ye gelen tam aşılı yolcular ve 18 yaşından küçükler ,19 Temmuz’dan itibaren karantinadan muaf olacak. Ancak yolcular geri dönmeden önce ve döndükten sonra Covid testleri için ödeme yapmaya devam edecek. Muafiyetten yararlanmak için aşının son dozunun üzerinden 14 gün geçmesi, aşıların NHS tarafından uygulanması gerekiyor.

🔴Koronavirüs nedeniyle uzun süredir şehirlerarası etkinliklere katılmayan İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth Manchester’da dünyanın en uzun soluklu pembe dizisi olan Coronation Street’in setini ziyaret etti. Dizi geçen sene 60. yılını kutladı. Weatherfield adlı bir kuzey kasabasının sakinlerinin günlük yaşamlarının bir hikayesi olan dizi, ilk olarak 9 Aralık 1960 Cuma günü saat 19.00’da canlı olarak gösterildi. Dizi 10.000’den fazla bölüm, 57 doğum, 146 ölüm ve 131 düğün gördü.

🔴Fransız bankası Credit Agricole’un Londra şubesi, 100 yıldan daha eskiye dayanan ve kasalarında el değmemiş olarak bulunan yüksek güvenlikli emanet kasalarında saklanan 115 eşyanın “kayıp” sahiplerini aramaya başladı.En eski kutular 1900 yılına ait, ancak en son para yatırma 1994 yılında yapıldı. Kasaların içinde ne olduğu konusunda banka açıklama yapmadı.

. Towntalk
remove_red_eye107

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur