Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

Bir Dakika Britanya, 15 Temmuz 2021

Hashtag

🔴İngiltere’de pandemi döneminde, önceki dönemlerin iki katı kadar çocuk ve ergen ruh sağlığı hizmetlerine yönlendirildi.

🔴İngiltere’de Covid kısıtlamalarının hafifletilmesi personel alımları üzerinde etkili oldu. Bordrolu çalışan sayısı Haziran ayında 356.000 arttı,

🔴Bir litre benzinin fiyatı İngiltere’de Kasım ayından bu yana neredeyse 20peny artarak 2013’ten bu yana en yüksek seviyeye ulaştı.Ülkede litre başına ortalama pompa fiyatı 133p’nin üzerinde seyrediyor. Rakamlara göre dizel de benzer bir fiyat artışına uğradı ve bir litrenin maliyeti Kasım ortasındaki 117,20p’ iken, bu hafta 135,74p’ye yükseldi.

🔴Londra’daki Guy’s ve St Thomas’s NHS Foundation Trust doktorları, hastaların kendi beyaz kan hücrelerini kullanarak hastaneye yatırıldıktan sonra kalan akciğer izlerini tedavi etmek için denemeler yapıyor.

🔴İngiltere’de hükümetin ağırlama sektörünü canlandırmak için cafe ve restaurantlara verdiği kaldırımlara masa koyma izni bir yıl daha uzatıldı.

🔴Kuzey Kıbrıs doğumlu Mete Çoban’a yeterince temsil edilmeyen gençleri demokrasiye katılmaya teşvik etmek için yaptığı çalışmalar nedeniyle Kraliçe II. Elizabeth tarafından Britanya İmparatorluk Nişanı( MBE) verildi.

. Towntalk
remove_red_eye144

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur