Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

ABD VATANDAŞI OLMAK İSTEYENLERE MÜJDE !!!

Hashtag

Biden hükümeti 'Vatandaşlığa Geçişi Teşvik Etmek İçin Kurumlar Arası Strateji' adı verdikleri plana göre, milli parklarda vatandaşlığa kabul törenleri düzenlemek, posta hizmeti tesislerinde ABD vatandaşı olmakla ilgili tanıtım afişleri sergilemek ve askerlerle gazileri vatandaşlık konusunda eğitmek gibi teşvik programı hazırlatıyor.

Biden, göçmenlerin topluma yaptıkları katkıların altını çizerek ve göçmen karşıtı söylemden uzaklaşarak, önceki yönetimden göç konusunda farklı bir tutum sergiliyor. Biden yönetimi bunun için ABD Göçmenlik ofisi USCIS ile ortak çalışmayı planıyor.

USCIS Direktörü Vekili Tracy Renaud CNN'e yaptığı açıklamada, "Daha mükemmel bir birlik oluşturmak için, başkalarını ABD vatandaşları olarak bize katılmaya teşvik etme istekliliğimizden daha büyük bir Amerika'nın gücünün kanıtı olamaz." dedi.

Biden 30 Haziran - 7 Temmuz tarihleri ​​arasında 9.400'den fazla yeni vatandaşı ağırlamak için planlanan yüzden fazla törenin ilkinde bizzat yer aldı. Diğerlerinde ise, yeni ABD vatandaşlarına ABD'yi seçtikleri için teşekkür ettiği ve İrlanda'dan göç eden kendi atalarına atıfta bulunduğu bir video görüntüsüyle katıldı.

"Bugün bir Amerikan başkanına eşit, yeni bir unvan kazandınız. En çok gurur duyduğum unvan: Vatandaş. Amerika Birleşik Devletleri vatandaşı. Hoş geldiniz dostlarım. Hoş geldiniz Amerikalı dostlarım, hoş geldiniz." şeklinde seslendi.

. Towntalk
remove_red_eye12299

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur