Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

ABD'DEN TÜRKİYE'YE GİDENLERE SPONSOR OLUYOR !!!

Hashtag

Amerika Birleşik Devletleri'nden Türkiye'ye havayolları ile ulaşırken sadece https://bagajindayerac.com/ ile yer açarak uçuşunuza sponsor bulabileceğinizi biliyor muydunuz?

Amerika'dan Türkiye'ye gelirken artık bilet ücretini dert etmeyin! Nasıl mı? Yalnızca bagajınızda ekstra yer açarak bunu başarabilirsiniz. https://bagajindayerac.com/ internet sitesine uçuş bilgilerinizi girip, taşıyabileceğiniz paket ağırlığını bildirin ve sistem sizi biletinize sponsor olacak kişiyle eşleştirsin. Yani biletiniz ucuza gelsin! Hepsi bu!

Ya da Türkiye'de yaşıyor ve Amerika'dan ürün getirtmek istiyorsanız, istediğiniz ürünün bilgilerini https://bagajindayerac.com/ sitesine girin, taşımayı yapmaya aday yolcuların teklifleri size iletilsin ve yolcu ile iletişime geçmek suretiyle uygun fiyata istediğiniz ürüne sahip olun.

'Bagajında yer aç' uygulamasıyla Amerika'dan memlekete yapacağınız uçuşlarda, sistemin sizinle eşleştirdiği uygun kişinin almak istediği ürünü kendisine teslim etme koşuluyla, o kişinin de karşılığında biletinize sponsor olması sayesinde daha ucuza uçabilirsiniz. Malum Amerika'dan Türkiye'ye uçuş maliyetleri oldukça yüksek. Bu sistem sayesinde Türkiye'de yaşayıp Amerika'dan ürün getirtmek isteyen kişiler de faydalanmış oluyor tabii ki.

. Towntalk
remove_red_eye10477

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur