Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

ÇOCUKLU AİLELERİN DİKKATİNE !!!

Hashtag

Çocuklu Amerikalı aileler için bu ayki Çocuk ödemesi hakkında bilmeniz gereken bir şey var: Paranın banka hesabınıza düştüğü tarih beklediğiniz gibi olmayabilir.

En son federal teşvik paketinin bir parçası olan ödemeler, 6 yaş ve altı çocuklar için toplam 3.600 dolar ve 7-17 yaş arası çocuklar için 3.000 dolar olacak.

Toplam kredinin yarısı, 6 yaş ve altı çocuklar için aylık 300 ABD Doları ve 7 ve üstü yaş grupları için 250 ABD Doları olmak üzere Temmuz ve Aralık ayları arasında aylık olarak dağıtılmaktadır. Diğer yarısı, aileler 2021 gelir vergisi için başvurduğunda ödenecek.

**********

For American families with children, there is something you should know about this month’s Child Tax Credit payment: the date the money drops into your bank account may not be what you expected.

The payments, part of the most recent federal stimulus package, will total $3,600 per child age 6 and under, and $3,000 for kids 7- to 17-years-old.

Half of the total credit is being distributed monthly between July and December, with $300 per month for kids 6 and under, and $250 for the 7 and up age group. The other half will be paid when families file for their 2021 income taxes.

. Towntalk
remove_red_eye4218

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur