Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

AMERİKA'DAKİ GENÇ TÜRK'E 16 YIL HAPİS !!!

Hashtag

Amerika Birleşik Devletleri'nin New Jersey eyaletine bağlı Paterson kentinde alkol ve uyuşturucu etkisinde araç kullandığı öne sürülen 23 yaşındaki bir genç 16 yıl hapis cezasıyla yargılanıyor.

Passaic Savcılığı'nın bülteninde yer alan bilgiye göre, Paterson'da kırmızı ışıkta geçtikten sonra bir araca çarpan alkol ve uyuşturucunun etkisi altında olan 23 yaşındaki İbrahim Sumren 16 yıl hapis cezasıyla yargılanıyor.

Wayne kentinde oturan İbrahim Sumren, 2019 yılında Paterson Railroad Avenue ile Grand Street kavşağında bir kazaya karıştı.

Polis, Sumren aracıyla önce kırmızı ışıktan geçti, ardından yan yoldan kavşağa giren bir kadın sürücünün kullandığı otomobile çarptı. Olay yerine gelen Polis, Surmen'in alkol ve uyuşturucu etkisinde olduğunu tespit etti. Kazada yaralanan Surmen ve kadın sürücü Saint Joseph's Üniversitesi hastanesine kaldırıldı.

Kadının avukatları tarafından Surmen'e dava açıldı. Dava önceki gün dosyanın tamamlanmasıyla karara çıktığı genç adamın 16 yıl hapis cezası alabileceği belirtildi.

Kaynak: abdpost.com

. Towntalk
remove_red_eye7356

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur