Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

NEW JERSEY SATILIK EV !!!

Hashtag

Merhabalar,

Sizinle yeni satışa koyduğum evi paylaşmak istiyorum.

Bu ev Basking Ridge bölgesindedir. Yeşilliğin bol olduğu, cadellerin geniş ve temiz olduğu - sakin ve verginin yüksek olmadığı oldukça beğenilen bir bölgedir.

Bu cottage style ev 2019 yılında renovasyon ile tamamen yenilenmiştir. 3 yatak odası ve 2 banyo bulunmaktadır. 1.katta 2 yatak odası, salon, şömine, mutfak, 1 banyo ve çamaşır odası bulunmaktadır.

2.katta 1 yatak odası ve ebeveyn banyo ve ayrıca 1 oda daha bulunmaktadır. O oda bebek yatak odası veya ofis olarak rahatlıkla kullanılabilecektir. Evin deck’i yeterince büyük olmakla beraber güzel bir manzarayı size sunmaktadır.

Basement bulunmamakta ancak crawl space denilen, tamirat gerekirse evin altında yapılmasına müsait olan yer bulunmaktadır. Bu evin bulunduğu yer flood zone olmasına rağmen en son çok hasar veren kasırgada dahi su baskını olmamıştır. İçeride Kasım sonuna kadar kiracı bulunmaktadır (kira $2700) dolayısı ile hem yaşamak için hem de yatırım için uygundur.

Tüm sorularınız ve daha fazla fotoğraf görmek isterseniz lütfen benimle bağlantıya geçiniz.

Esenlikler diliyorum!

Güzin Bayraktarlar

2014709227

$419,000

173 Bungalow Terrace

Long Hill, NJ 07946

Fully renovated in 2019, this charming cottage-style home awaits you.. First floor features living room w/fireplace, kitchen, 2 BRS, FBTH, and laundry room. Second floor includes main bedroom, FBTH, and a bonus room which can be an office or any room of your liking. Beautiful deck perfect for entertaining. Located on 100-year flood zone. House is conveniently located to Millington Train Station, shopping, highways, and approx. 30 mins. to Liberty Airport. Truly a Must See! Won't Last!

Guzin Bayraktarlar - Homes

https://www.facebook.com/guzinbayraktarlar.weichert/

. Marketplace
remove_red_eye345

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur