Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

AMERİKA'DAKİ TÜRK POLİS GURULANDIRDI !!!

Hashtag

Amerika Birleşik Devletleri'nin Virginia eyaletine bağlı, başkent Washington sınırındaki 150 yıllık Falls Church şehrinde, 20 yıldır emniyetin farklı bölümlerinde çalışan Metin Çay, geçtiğimiz sene Falls Church Şerifi’nin sağlık sorunları nedeniyle emekli olmasından ötürü şerif yardımcısıyken geçici şerif olarak yemin etmişti. Ona ABD'de kısaca ‘Matt’ diyorlar.

ABD'de şerifler, seçimle geliyor ve bu seçimler her dört yılda bir tekrarlanıyor. Bu sene de Kasım ayında Falls Church'ün yeni şerifi seçilecek. Geçen seneden beri geçici şerif olan Metin ‘Matt’ Çay, adaylar arasında. 20 yıldır Virginia eyaletinde emniyet güçlerinde tecrübesi bulunan Çay, Şubat 2003'te Falls Church Şerif ofisine katıldı ve polis departmanında çalışmakta.

Falls Church’te polis departmanı bulunmasına rağmen Fall Church Şerif Departmanı mahkeme güvenliğinden, mahkumların ulaşımından, trafik kontrolü, özel etkinlikler ve trafik eğitimi gibi alanlardan sorumlu.

. Towntalk
remove_red_eye1531

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur